maanantai 31. joulukuuta 2007

Sössijäin sisustusopas

Jos haluat kämpästäsi asuttavan näköisen, mutta et tiedä miten tehdä se ja mistä lähteä liikkeelle, lue tämä artikkeli.

Lähtökohta:

Asunto näyttää kaatopaikalta, rahaa ei hirveästi ole, eikä sisustaminenkaan niin kovin kiinnosta, mutta jotain täytyisi silti tehdä (nainen tulossa kylään?).

Valmistelut:

1. Järjestele tavarat ja heitä turhuudet menemään. Kulkuväylät auki ja tuolit, sänkyt siten, ettei niissä olijan tarvitse pelätä selkään puukottajaa/säikyttäjää.

Sisustaminen:

1. Laske rahat
2. Päätä paljonko uhraat sisustamiseen.
3. Päätä kolme väriä, joita käytät asunnossa. Niistä yksi on musta ja yksi valkoinen. Hyvä kolmas väri on yleisin, mitä järjestelystä jäi jäljelle. Mustan ja valkoisen voi korvata jäljelle jääneillä väreillä (kahdella), jos uskallat.
4. Päätä kuviot, joita saa näkyä: kaaria tai suoria, paljon tai vähän.
5. Kaiva kaapista/kaupasta päätöksiä vastaavia mattoja, verhoja, peittoja, vilttejä ja lakanoita.
Peittele kaikkea näillä tekstiileillä. Sohvan voi peittää jollain rätillä, jos tarpeen. Viltti sohvan selkämykselle viikattuna roikkumaan. Pöydälle liina. Matto tulee lattialle ja verhot ikkunaan. ;)
7. Koristeet (bonusta): Viherkasvi, oikea tai ei (toinen pysyy hengissä). Taulu seinälle, juliste on halpa. Sisustusvalo, esim. jalkalamppu nurkkaan. Varsinainen koriste-esine jonkun hyllyn päälle tms.

Se on siinä! Helppoa! Kyse on siis värien ja kuvioiden valitsemisesta tekstiileihin ja muihin pintoihin sekä muutamista koristeista.

Lisätietoa ja esimerkkejä tietysti kirjastoista ja huonekaluliikkeistä.

Ei kommentteja: