perjantai 15. toukokuuta 2009

Naisihanne ja homot

Et ole ehkä koskaan miettinyt, mikä on homojen naisihanne. Väitän, että sellainen salakavala ilmiö on olemassa ja että yllättäen sillä on paikkansa muotimaailmassa. Siitä sikiääkin aikamoisia ongelmia, joista kärsii moni nainen.

Homojen naisihanne ei voi olla heteromiesten kaltainen heikomman seksuaalisen kiinnostuksen takia. Homothan sen sijaan tuntevat kiinnostusta miesmäisempään vartaloon: rinnattomaan ja kurvittomaan. Sattumalta muotimaailman menestyvät naismallit ovatkin tätä ihannetta poikkeuksellisen paljon vastaavia. Sellainen taas ei voi olla sattumaa ja ei liene yllättävää, jos muotimaailman suuret suunnittelijat ovatkin homoja. Vaatteet eivät ole perusmiesten suurin kiinnostuksen kohde, kuten kaikki tiedämme. Naismaisten miesten kiinnostus vaatteisiin taas on suurempi ja näistä miehistä osa väistämättä on homoja. Kun nämä homot määrittävät ketkä naiset heidän ihailtuja vaatteitaan voivat esitellä, on heillä suuri valta siihen, mikä on kaunista muotimaailmassa.

Ei siis olekaan sattumaa, että mallit ovat jopa langanlaihoja. Käytännössä naiset ovat menneet tähän "vedätykseen" täysillä mukaan. Muotilehdet ovat pullollaan näitä laihoja naisia, joten ei ole lainkaan yllättävää, että sellaisia opitaan ihailemaan. Naisille on sanottu mikä on kaunista ja sen he ovat omaksuneet. Valitettavasti sanojat eivät ole olleet oikeasti naisvartalosta kiinnostuneita heteromiehiä vaan homoja. Voisi sanoa, että on valittu eläinsuojelija, kun piti valita metsästäjä.

Aniharva nainen lähimainkaan täyttää mallimaailman naisihannetta. Harva heteromies sitä ihannetta omaakaan. Niin kauan, kun nainen ei heteromiesten naisihanteen eroa homomiesten "kuoropoikaihanteeseen" huomaa, on hänet tuomittu heikompaan itsetuntoon. Täysin toisenlainen naisihanne tuleekin vastaan aikuisviihteessä, josta löytyy kurvikkaita naisia jos jonkinlaisia. Siellä on totuus, sillä sen ihanteen näkemisestä moni on jopa valmis maksamaan. Sitä paitsi naisilla on yksi etu, jota ei voi ylenkatsoa: he ovat naisia ja heteromiehet ovat kiinnostuneita naisista. Tämä itsestäänselvyys tarkoittaa sitä, että jos nainen näyttää naiselta, se riittää. Ihmiskunnan lisääntyminen, koko olemassaolomme, perustuu siihen.

Ei kommentteja: